Detaylı bilgi için tıklayınız...
2024-03-18
                            
                                                
                            Bu yıl gerçekleştirilmeye başlanan “Gastrodiplomasi” etkinliği kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi ve Filipinler Başkonsolosluğu, Filipinler’in Bağımsızlığının 124. yılına istinaden “Celebrating Filipino Food” etkinliği düzenledi.
2022-06-15
                            
                                                
                            Bahçeşehir Üniversitesi ve Güney Kore Başkonsolosluğu, bu yıl ilki gerçekleştirilen “Gastrodiplomasi” etkinliği ile Türkiye ve Güney Kore gastronomisini tanıttı.
2022-06-02
                            
                                                
                            Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Beşiktaş İlçe Tarım Müdürlüğü iş birliğinde BAU Kuzey Kampüste “Gıdanı Koru" etkinliği gerçekleştirildi.
2022-04-26
                            
                                                
                            BAU, dünyanın en önemli mutfak sanatları, yemek servisi ve ağırlama birliklerinden olan “Alliance by Institut Paul Bocuse”un Türkiye’den gastronomi alanındaki ilk üyesi oldu.
2021-05-06
                            
                                                
                            BAU Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü dünyanın en önemli mutfak sanatları, yemek hizmeti ve ağırlama okullarının bulunduğu birliğe üye oldu.
2021-03-09
                            
                                                
                            BAU Gastronomi ve Mutfak Sanatları'nda okuyan geleceğin şefleri olarak mutfaklarda kullandığımız ürünlerin nereden ve nasıl geldiğini öğrenmek, hangi şartlarda bu ürünlerin üretildiğini ve yetiştirildiğini görmek için gezilere katılıyor. Son gezilerini de meyve ve sebzelerin şehrin ortasında terasta olan bir tarlada nasıl yetiştirildiğini görmek için Akmerkez Teras'a yaptılar.
2020-09-29
                            
                                                
                            BAU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak merkezimizde Covid-19 ile ilgili alınan önlemler açıklandı. Bu kurallara tüm akademik ve idari personelimiz ile tüm öğrencilerimiz uymak zorundadır. Değişen durumları sürekli gözlemliyoruz ve uygulamalarımızı buna göre güncelliyoruz. Gerekli oldukça bu kuralları revize edeceğiz.
2020-09-23
                            
                                                
                            BAU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüzün ilk mezunları Güney Kampüs'te düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.
2020-09-03
                            
                                                
                            Öğrencilerimiz uygulama derslerinde öğrendiklerini deneyimleyeceği restoran projemiz ile çay ve kahve eğitimi alacakları kahve eğitim merkezimiz tamamlandı.
2020-02-03
                            
                                                
                            Güney Kore'de 10-15 Şubat tarihinde yapılacak Türk Mutfağı Haftası öncesi Güney Koreli şefler İstanbul'a gelerek Türk öğrencilerle yemek yaptı.
2020-01-16
                            
                                                
                            Ünlü Perulu şef Christian Bravo, Bahçeşehir Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.
2019-10-21Bahçeşehir Üniversitesi Pilotaj bölümü açıldı. BAU Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na bağlı olarak 2019-2020 Akademik yılında derslere başlayacak olan Pilotaj bölümü öğrencileri 4 yıl 8 dönem eğitim alacak.
2019-05-31
                            
                                                
                            BAU Gastronomi Bölümü öğrencilerimizin yeni dönemde eğitimlerini sürdüreceği mutfak okulumuz “BAU Culinary Arts” hizmete girdi.
2019-05-30Metro firması ile üniversitemizin CO-OP departmanı bünyesinde gerçekleştirdiğimiz markalı dersler kapsamında yürütülen son ders Metro’nun Güneşli’de bulunan Gastronometro merkezinde gerçekleşti.
2019-05-08
                            
                                                
                            Gastronomi bölümü öğrencilerimiz ile Trakya bağ rotasında gerçekleştirdiğimiz gezide öğrencilerimiz tarımsal üretim sürecini yakından görme fırsatı buldu.
2019-05-03Türkiye’nin profesyonellere yönelik ilk gastronomi konferansı olan Gastromasa, g2m ve Ülker Eksper ana sponsorluğunda gerçekleşti .
2017-01-30Bahçeşehir Üniversitesi web sitesinin çalışabilmesi için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Ziyaretinizi kişiselleştirmek, deneyiminizi geliştirmek, üniversitemizin ve iş ortaklarımızın sitelerinde gördüğünüz içerikleri ve reklamları uyarlamak, ayrıca web sitemizin performansını analiz etmek için yalnızca onay vermeniz halinde diğer çerezleri de kullanıyoruz. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez (Cookie) Politikası'nı incelemenizi rica ederiz.