| 
			 Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav Programı  | 
		||||||||
| 
			 
 
 Ders Kodu  | 
			
			 
 
 Ders Adı  | 
			
			 
 
 Section  | 
			
			 
 
 Sınav şekli  | 
			
			 
 
 Sınav Günü  | 
			
			 
 
 Sınav Tarihi  | 
			
			 
 Sınav Başlangıç Saati  | 
			
			 
 Sınav Bitiş Saati  | 
			
			 
 
 Sınav Yeri  | 
		
| 
			 CUL1201  | 
			
			 Food ingredient and their characteristic  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Pazartesi  | 
			
			 18.03.2024  | 
			
			 10:30  | 
			
			 12:20  | 
			
			 KA403-KA204  | 
		
| 
			 CUL1203  | 
			
			 Food Supple Chain and Storage  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Cuma  | 
			
			 22.03.2024  | 
			
			 09:30  | 
			
			 11:20  | 
			
			 KA301-KA305  | 
		
| 
			 CUL1204  | 
			
			 Introduciton to Beverages  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Salı  | 
			
			 19.03.2024  | 
			
			 10:30  | 
			
			 12:20  | 
			
			 KA601  | 
		
| 
			 CUL2204  | 
			
			 Marketing in Food & Beverage Industry  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Perşembe  | 
			
			 21.03.2024  | 
			
			 10:30  | 
			
			 12:20  | 
			
			 KA701  | 
		
| 
			 GMS1201  | 
			
			 Mutfak Kimyası  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Salı  | 
			
			 19.03.2024  | 
			
			 09:30  | 
			
			 11:20  | 
			
			 KG101  | 
		
| 
			 GMS1204  | 
			
			 İçeceklere Giriş  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Cuma  | 
			
			 22.03.2024  | 
			
			 10:30  | 
			
			 12:20  | 
			
			 KA401  | 
		
| 
			 GMS2204  | 
			
			 Yiyecek İçecek Sektöründe Pazarlama  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Perşembe  | 
			
			 21.03.2024  | 
			
			 13:30  | 
			
			 15:20  | 
			
			 KA301  | 
		
| 
			 GMS3201  | 
			
			 Güncel Diyetler ve Beslenme  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Çarşamba  | 
			
			 20.03.2024  | 
			
			 10:30  | 
			
			 12:20  | 
			
			 KA402  | 
		
| 
			 GMS3203  | 
			
			 Restoran Düzeni ve Servisi  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Perşembe  | 
			
			 21.03.2024  | 
			
			 10:30  | 
			
			 12:20  | 
			
			 KA403  | 
		
| 
			 GMS3305  | 
			
			 Sosyal Medyada Gıda İletişimi  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Perşembe  | 
			
			 21.03.2024  | 
			
			 13:30  | 
			
			 15:20  | 
			
			 KA504  | 
		
| 
			 GMS3307  | 
			
			 Sağlık ve Gıda  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Çarşamba  | 
			
			 20.03.2024  | 
			
			 13:30  | 
			
			 15:20  | 
			
			 KA504  | 
		
| 
			 PLT1002  | 
			
			 Civil Aviation Regulations  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Cuma  | 
			
			 5.04.2024  | 
			
			 15:30  | 
			
			 17:20  | 
			
			 KA401-KA403  | 
		
| 
			 PLT1006  | 
			
			 Int. to Flight Mechanics for Pilots  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Perşembe  | 
			
			 4.04.2024  | 
			
			 12:30  | 
			
			 14:20  | 
			
			 KA503-KA402-KA104  | 
		
| 
			 PLT2002  | 
			
			 Aviation English II  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Salı  | 
			
			 26.03.2024  | 
			
			 09:30  | 
			
			 11:20  | 
			
			 KA402-KA105-KA204  | 
		
| 
			 PLT3010  | 
			
			 Risk and Crisis Management in CA  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Perşembe  | 
			
			 4.04.2024  | 
			
			 14:30  | 
			
			 16:20  | 
			
			 KA601  | 
		
| 
			 PLT3017  | 
			
			 Aviation Materials  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Cuma  | 
			
			 5.04.2024  | 
			
			 09:30  | 
			
			 11:20  | 
			
			 KA305-KA503  | 
		
| 
			 COP4803 
  | 
			
			 Keyvan Aviation Navigating Future Skies 
  | 
			
			 1  | 
			
			 YÜZ YÜZE  | 
			
			 Salı 
  | 
			
			 2.04.2024 
  | 
			
			 11:30 
  | 
			
			 13:20 
  | 
			
			 KA201 
  | 
		
Bahçeşehir Üniversitesi web sitesinin çalışabilmesi için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Ziyaretinizi kişiselleştirmek, deneyiminizi geliştirmek, üniversitemizin ve iş ortaklarımızın sitelerinde gördüğünüz içerikleri ve reklamları uyarlamak, ayrıca web sitemizin performansını analiz etmek için yalnızca onay vermeniz halinde diğer çerezleri de kullanıyoruz. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez (Cookie) Politikası'nı incelemenizi rica ederiz.