
BAU Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülşilay SAYAR moderatörlüğünde, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitim Görevlisi, Danışman Executive Chef Turgut AY’ın konuk olacağı ‘Gastronomi nedir? Türk ve Dünya Gastronomisi’ başlıklı Sürekli Diş Hekimliği Eğitimi Programı konferansı gerçekleşti.
Konferans Detayları
Tarih: 14 Mayıs 2021 / Cuma
Saat: 21.00 – 22.00
Yer: BAU Diş Hekimliği Fakültesi Facebook ve YouTube hesaplarında canlı yayın olarak gerçekleşti.
Bahçeşehir Üniversitesi web sitesinin çalışabilmesi için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Ziyaretinizi kişiselleştirmek, deneyiminizi geliştirmek, üniversitemizin ve iş ortaklarımızın sitelerinde gördüğünüz içerikleri ve reklamları uyarlamak, ayrıca web sitemizin performansını analiz etmek için yalnızca onay vermeniz halinde diğer çerezleri de kullanıyoruz. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez (Cookie) Politikası'nı incelemenizi rica ederiz.