Salzburg Atölyesi, 6-10 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi'nde gerçekleştirilmiştir. 'Dining Cultures' başlıklı çalışma, farklı kültürlere ait yemek alışkanlıklarının ve lezzetlerinin incelenerek lezzetler, nesneler ve sunum teknikleriyle birleştirilmesini ve kültürel girdilere işaret edilmesini hedeflemiştir.








Bahçeşehir Üniversitesi web sitesinin çalışabilmesi için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Ziyaretinizi kişiselleştirmek, deneyiminizi geliştirmek, üniversitemizin ve iş ortaklarımızın sitelerinde gördüğünüz içerikleri ve reklamları uyarlamak, ayrıca web sitemizin performansını analiz etmek için yalnızca onay vermeniz halinde diğer çerezleri de kullanıyoruz. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez (Cookie) Politikası'nı incelemenizi rica ederiz.