BAU Move Up Eğitimleri

LOKASYON
B Konferans Salonu

BAU Move Up Eğitimleri

Bahçeşehir Üniversitesi olarak, aday öğrencilerimizi gelecek planları konusunda bilgilendirmek amacıyla Bir Günde Geleceklerine Yön vermelerini sağlayacak MOVE UP eğitimleri 26 - 27 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Eğitim 9:30-16:30 (tam gün) saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, katılan öğrencilere eğitim sonunda katılım belgesi verilecektir.

BAU geleceğin meslekleri ne olmalı sorusuna “Geleceğin yetkinlik ve becerileri ne olmalı” bakış açısı ile farklı bir projeksiyon tutmak ve aday öğrencilerimizi gelecek planları konusunda bilgilendirmek amacıyla Bir Günde Geleceklerine Yön Vermelerini sağlayacak MOVE UP eğitimi yeniden aday liseli öğrencileri ile buluşuyor.

21. Yüzyılın yetkinliklerini kapsayan eğitim programımızda; “Bilişim Hukuku,Bilginin Gücü BİG DATA,Yapay Zeka,Fin Tech ve Kripto Ekonomi,Dijital İletişimde Yaratıcılık,Metaverse Dünyasında Reklam ve Marka Olmak,Design Thinking” konu başlıklarında güncel bilgilerin paylaşımının yanı sıra interaktif çalışmalar gerçekleşecek.