BAU Müzik Kulübü

Bahçeşehir Üniversitesi Müzik Kulübü(BauMusic) olarak 29.04.2015 tarihinden itibaren her hafta Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere “BAU AKUSTİK” etkinliklerimize başlamış bulunmaktayız. Arkadaşlarımızı sınav stresinden uzaklaştırmak ve güzel vakit geçirmelerini sağlamak adına yaptığımız BauMusic akustik günleri, saat 16.30’dan itibaren seyircilerini ağırlamaya başlıyor ve 18.30 a kadar müzik ziyafeti veriyor. İlk günden itibaren 3 etkinlik yaptık ve 3 öğrenci grubunu Campo Coffee sahnemizde ağırladık. Afişler, broşürler ve sosyal medya kanallarıyla insanlara sesimizi duyuruyoruz. Campo Coffee ye kurulan sabit kolon sistemi sayesinde etkinliklerimizi daha rahat gerçekleştiriyor ve her hafta daha iyi bir organizasyon gerçekleştirmek için çaba sarf ediyoruz.