Uluslararası Hukuk Kulübü

Birçok üniversite son sınıf öğrencilerinin mezun olduktan sonrasına ilişkin düşünceler kafasını karıştırmaktadır. "Hukukta Kariyer Sohbetleri" işte tam da bu noktada devreye girdi. Av. Banu Tanverdi, Av. Y. Nail Gönenli, Av. Taha Ayhan, Av. Ziya Erdem Kapluhan gibi alanında başarıya ulaşmış avukatlar öğrencilerle üniversite yıllarından geldikleri aşamalara kadar yaşadıklarını ve bu yoldaki önerilerini paylaştılar. Ayrıca stajyerlik dönemiyle alakalı doğru bilinen yanlışlara da değinildi. Bu etkinlik yalnızca üniversite son sınıf öğrencilerini değil aynı zamanda hukuk yolunda yeni adım atmaya başlayanlar için de oldukça faydalı oldu. Paylaştıkları hayat tecrübeleriyle birlikte öğrencilerin akıllarına takılan soruları da yanıtlayarak interaktif bir etkinlik gerçekleşti. Farklı alanlara sahip olan konuklar sayesinde öğrencilerin her alanda bilgi edinmesi sağlandı.