Anime, Manga, Kurgu ve Uzakdoğu Kültürleri Kulübü

Japonca Dersi 2. Etkinliği 25 kişi katılımla üniversite öğrencilerimiz ve kardeş üniversitemizden gelen MUI Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Güç ve üyeleri eşliğinde " Olumlu ve olumsuz cümle yapısı, Hiragana sistemi, çoğullaştırma ekleri ve milliyet eki, uzatmalar ve istisnaları (oo değil de ou gibi ), Aile bireyleri " işlendi ve özel katılımcımız olan Jun Okubo ile söyleşi yapıldı.

Japonca Dersi 3. Etkinliğinde,  20 kişi  katılımla üniversite öğrencilerimiz ve kardeş üniversitemizden gelen MUI Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Güç ve üyeleri eşliğinde " Selamlaşma,tanışma,vedalaşma" konuları işlendi ve ikili konuşma pratiği yapılarak pekiştirildi.2. Derste ise " My Neighbor The Yamadas " izlenerek üzerinde konuşmalar yapıldı ve ders önceki derslerle beraber pekiştirildi.