Mimarlık ve Tasarım Kulübü /MİTAS

Bahçeşehir Üniversitesi MİTAS (Mimarlık ve Tasarım) Kulübü, 25 Mart 2015 Çarşamba günü Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Konferans Salonu'nda 13.30-16.30 saatleri arasında "Mimari Modelleme ve Görselleştirme Uzmanlığına Giriş" isimli bir etkinlik düzenledi. Mimari ve endüstriyel ürün tasarımlarında çağın en çok kullanılan çizim, modelleme, sunum programlarının anlatıldığı seminerde, Türkiye' de ve dünyada gündemdeki tasarım programları hakkında bilgiler verildi. Autodesk temsilcisi ünvanına sahip, Türkiye' deki 3 isimden biri olan; Bilişim Liderleri Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Gülaç' ın sunumlarıyla başlayan seminerde, Autodesk ve Adobe' un uzman eğitmenleri; Faruk Kış ve Eran Çakan' ın çizimleriyle 3Ds Max, Revit, Autocad ve Photoshop tanıtıldı. Bahçeşehir Üniversitesi' nin diğer fakültelerinden de ilgi gören seminerin sonunda katılımcılara sertifika verildi.