Genç Girişimciler Kulübü

Bahçeşehir Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü'nün 24.03.2015 tarihinde düzenlediği 'GİRİŞİMCİLER AKADEMİSİ' etkinliği 285 öğrencilerin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Girişimciler Akademisi; sektöründe öncü girişimcileri, geleceğin girişimcileriyle buluşturuyor.

3.sü düzenlenen Akademide "girişimciliği" patron, ceo, girişimci ve akademisyen olmak üzere dört farklı perspektifden geleceğin girişimcilerine anlatıldı. Patron kimliği ile Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Zeynel Abidin Erdem, Ceo kimliği ile Yıldırım Holding Ceo'su Alp Malazgirt, Girişimci kimliği ile seri girişimci Hakan Baş ve akademisyen kimliği ile Bahçeşehir Üniversitesinde girişimcilik dersleri veren Yrd.Doç.Dr Berna Beyhan Bozkırlıoğlu katıldı.

Panelde hayalden gerçeğe girişimcilik, girişimde sürdürülebilirlik, şirketlerin girişimcilere verdiği destek, eğitimde girişimcilik ve girişimin kurumsallaştırılması konuları işlendi.