İşletme ve Pazarlama Kulübü- İşletme Mühendisliği Kulübü-Endüstri Mühendisliği Kulübü

10-11 Mart 2015 tarihlerinde gerçekleşen  Yönetim Stratejileri Zirvesi'nin ilk günü 80 katılımcı ile başladı. Öğrenci dekanımız Pervin Merdan, Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Selçuk Tuzcuoğlu ve etkinlik koordinatörlerimizden Damla Akar'ın açılış konuşmasından sonra Dünya Zeka Oyunları Federasyonu Türkiye Temsilcisi Ferhat Çalapkulu sunumuna başladı. Ferhat Çalapkulu’nun ilgi çeken zeka oyunları örneklerinden sonra inovasyon paneli başladı. Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim üyelerinden Ahmet Beşkese’nin moderatörlüğünü yaptığı inovasyon paneline Arçelik Ar-Ge direktörü Emre Oğuz ve Microsoft Azure Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Kasap katıldı. Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Yaman Ömer Erzurumlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Gelişen Türkiye’nin Perde Arkası  paneli Vatan Bilgisayar CEO’su Hasan Vatan’nın sunumuyla başladı, Hasan Vatan katılımcılarımıza çekilişle tablet hediye etti. YNG Group CEO’su Hakan Yangın, Kemal Tanca Yönetim Kurulu Üyesi olan İrem Tanca ile panelimiz devam etmiştir, paneli soru-cevap ile sonlandırdık.
Yönetim Stratejileri Zirvesi'ndeki ikinci günümüz moderatörlüğünü Yavuz Günalay'ın yaptığı Dikkat Et adlı panelimizle başladı. Panelimize Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç, SELCO Kurucu Ortağı Haldun Çelik,Unilever Lojistik Direktörü Dilşat Uyguroğlu katıldı. Dikkat Et panelinden sonra Sıra Dışı Hikayler adlı oturum için Abkay Grup Futijsu Genel Müdürü Kerem Okudan sahneye çıktı ve YSZ için özel olarak hazırladığı sunumunu sundu.

Etkinliğimize toplam 280 katılımcı katıldı. Sosyal medya, mailing ve toplu sms servisleri ile yaklaşık 10000 kişiye ulaşıldı.