İnşaat ve Taşınmaz Hukukunda Güncel Gelişmeler Sempozyumu Tebliğ Çağrısı

İNŞAAT VE TAŞINMAZ HUKUKUNDA GÜNCEL GELİŞMELER SEMPOZYUMU
TEBLİĞ ÇAĞRISI

Saygıdeğer Katılımcılar,

Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı tarafından 2 Mayıs 2019 tarihinde Hocamız merhum Prof. Dr. Özer Seliçi anısına “İNŞAAT ve TAŞINMAZ HUKUKUNDA GÜNCEL SORUNLAR” başlıklı bir Sempozyum düzenlenecektir. Bu Sempozyum kapsamında tebliğ sunmak isteyen öğretim üyelerinin ad-soyad, telefon, e-posta ve kurum bilgileriyle beraber 500-700 kelimeden oluşan tebliğ özetlerini (içindekiler ya da kaynakça gerekmeksizin) bilimsel ön incelemeden geçirilebilmesi için en geç 01.04.2019 tarihine kadar ahu.morali@law.bau.edu.tr veya sefikaderen.gunduz@law.bau.edu.tr adresine Word formatında e-posta olarak gönderilmesini rica ederiz. Bilimsel ön inceleme neticesinde kesinleşen başvuru sonuçları Sempozyum programı ile birlikte duyurulacaktır. Sempozyum Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir. Oturumlar Türkçe yapılacaktır. Sempozyum takvimi aşağıda sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla